Bloggaaminen ei olekaan niin helppoa.
Siitä voi tehdä myös vaikeaa. Kuten jo tiedettiin, bittiavaruus on täynnä blogeja. Normaaleilla ihmisillä ongelmana on erottua joukosta. Otsikointi kuulemma on aika tärkeää.
Noh, positiivisesti ajateltuna -minulla sitä ongelmaa ei ole. En halua erottua joukosta, en halua lisää lukijoita. Joten nappiin meni taas, yeah!

Keskiviikon paras vinkki oli "pitäkää blogit lyhyenä". I like it! Tämähän on siis sama kuin sähköpostin kanssa -vähemmän on enemmän. Aloitan heti tänään.

 

Ai niin, tunnilla mietittiin, miten blogilla saa aikaan keskustelua. Sehän on ihan helppoa! Vanha kunnon provosointi sopii tähänkin. Kasvissyöjät ovat urpoja! Lihansyöjät pitäisi teurastaa! Rakastan jenkkejä! Kaikki ulkomaalaiset pitäisi karkoittaa Suomesta! Pasila on ihan paska ohjelma! Ei ole liian vähän opintorahaa -on vain laiskoja opiskelijoita! Autourheilu on turhaa -eikä sitä paitsi ole edes urheilua! Yliopisto = yliarvostettu!
Tässä pääsisi myös asteen verran pidemmälle, mutta siitä saattaisi jo oikeasti leimautua tai tulla pidätetyksi. Käyttäkää mielikuvitustanne, toverit.

P.S. Nämä eivät olleet minun mielipiteitäni -kaikki...